2007-03-30

La sublimació de la via ridiculista, independència (1.1)

Un dia i un altre la Facció Institucional de la VRAN ens meravella amb les infinites possibilitats de la seva lluita diària per l'alliberament.

La propera versió d'acció ridiculista l'haurem de proposar pel llibre dels rècords. Res d'alliberar follets de jardí, res de segrestar pare noel, res d'alliberar les illes medes, res de segrestar samarretes de la família reial espanyola. Posem en contradicció el sistema ( vull dir en ridícul el sistema ) mitjançant mocions i proposicions a la seu del Parlament.

Segons la facció bloguera de la via tranquilista AN: tanmateix aquestes accions tan espectaculars no les hauríem pogut dur a terme ara fa 25 anys, així doncs hem avançat indiscutiblement i ara estem a dues o tres proposicions menys lluny de la independència dels Pallassos Catalans.

2007-03-26

Millor que mai, independència (1.0)

Fa l'efecte que tots els independentistes estan esverats. Uns demanen als altres proves de puresa ideològica. Els altres proves de puresa en la tàctica. Els de més enllà proves de compromís. Uns altres ens expliquen a tots el què i el com hauríem de fer per ser de " veritat" independentistes.

Mireu, seieu a la vora del vostre pròpi tràfec. Deixeu passar uns o molts moments de silenci i mediteu si el que mica a mica estem fent la generació dels 60's i 70's és o no és. I penseu tots i totes que la vostra pròpia experiència és intransmissible, només us serà profitosa a vosaltres mateixos/es.

Si feu una anàlisi objectiva individual i global estem molt més enllà que el que haurìem somniat mai.

Salut.

2007-03-23

Una prova d'imatge



Una vista de falcó de la capital

Quan passegen les boires

Un cop o dos veiem passejar les boires sobre els nostres caps. Les boires es mouen, nosaltres no. Estàtics cerquem referències per no marejar-nos en el vertígen del dia.

Si vols pots baixar la vista i complaure't en l'immòbil.

Jo de tu no ho faria.

Hola a tots/es

Cal recuperar l'escriptura en línia per ser-hi