2013-07-21

La cadena humana per la independència. Ens necessita a tots.

La Via Catalana fa camí amb les nostres mans.

En un moment important per la nostra llibertat, tots som part de la cadena. Ens mereixem saber-nos amics, ens mereixem saber-nos units, ens mereixem saber-nos estimats i part d'un poble que es capaç de donar-nes les mans de dalt a baix del país per la nostra llibertat i per la dels nostres fills. També pels qui seran els catalans de la següent generació, quin immens goig d'esperit saber que, si ens en sortim que segur que sí, més enllà de les nostres vides es parlarà de la germanor de tots. Segur que encara caldran altres coses però (tal i com fou el dia 11 de setembre de 2012 a Barcelona) per tots nosaltres la llibertat ja estarà guanyada, la del cor i la del cap, la de les emocions i la de la raó. En acabat seguirem treballant i jugant i rient i plorant la vida tota. Perquè nosaltres som la victòria de la vida.

3 comentaris:

Assumpta ha dit...

CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA


Hem tingut una idea!

Tal com hi haurà la cadena humana per la independència, també volem fer una “cadena de blogs”. Tots els bloguers que vulguin participar es poden apuntar en el Blog creat expressament per l’esdeveniment (només cal deixar un comentari manifestant la voluntat de participar):

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/


Al blog, hi ha una pestanya on, per rigorós ordre d'arribada es va apuntant tothom que vol participar en aquesta gran "enllaçada" de blogs “. És aquesta:

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/ordre-dels-enllacos.html

I què hem de fer? La setmana de l’11 de setembre (des del 9 fins al 15) publicarem un post, cadascú al nostre blog, sobre Catalunya (des del punt de vista que vulguem: poètic, reivindicatiu, gastronòmic, imatges...) i, en acabar l’ escrit, posarem una frase tipus "i la cadena continua aquí..." i un enllaç que porti al blog següent a la llista (si jo sóc el 42, doncs el 41 enllaçarà el meu blog i jo enllaçaré el 43)

Ja està, no cal fer res més. Així uns ens anirem enllaçant als altres fins a fer una llarga cadena de blogs per la independència... T'hi apuntes? :-))

Carme ha dit...

Ei, Jordi, te'n recordes dels Blogs enllaçats per l'11 de setembre?

Esperem el teu post i els enllaços corresponents.

Gràcies!!!

Carme ha dit...

Jordi, ens ha faltat l'enllaç que lligava els blogs de la cadena de blogs i és una llàstima perquè aquest mateix post t'hagués servit afegint-hi l'enllaç del blog que et segueix...

Un post molt bonic... i ara després que ja ha passat amb la satisfacció de l'èxit!!!

Un cantants melòdics

Loading...